Muut palvelumme

TyKy-päivät, personal trainer, lapsiparkki
ja muut palvelut sinun tarpeesi mukaan

Masku Gym tarjoaa mahdollisuuden juuri sinun tarpeisiisi räätälöityihin liikuntapalveluihin ja puitteisiin, joissa harjoittelun on tarkoitus olla mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Voimme järjestää yrityksille TyKy-päiviä, erikseen räätälöityjä tunteja seurajoukkueille tai vaikkapa oman painonhallintaryhmän yhdistyksellesi.

Kerro meille, miten haluat hyvinvointiasi parantaa - me annamme oman panoksemme kohti terveellisempiä elämäntapoja. Hyvin järjestetyt olosuhteet ja yksilöllisesti suunnitellut palvelut tukevat harjoitteluasi ja antavat parhaat mahdolliset lähtökohdat tavoitteisiin pääsemiseksi.

TyKy-päivät - yrityksesi toiveiden mukaan

Halutessasi järjestämme yrityksellesi TyKy-päivät. Yhdessä yhteistyökumppaneittemme avulla voimme järjestää kaiken liikuntaan liittyvän, oli kyse sitten yksittäisestä liikuntatunnista, InBody-mittauksesta, kuntosaliohjauksesta tai jostakin muusta liikuntapalvelusta.

Avullamme työntekijäsi saavat tärkeää tietoa liikunnan terveydellisistä vaikutuksista sekä ohjeita ja uutta pontta harjoitteluun - samalla myös työntekoon. TyKy-päivät toteutetaan yrityksesi toiveiden mukaan.

Personal Trainer -palvelut

Haluatko laihtua, lisätä lihaksia vai kiinteytyä? Tekisikö mielesi hieman saada vatsaa pois? Haluatko saada aikaiseksi kunnon remontin ja elämän helpommaksi? Vaivaako jatkuvat niska- ja hartiasäryt päivääsi tai yöuntasi? Tekisikö mielesi aloittaa kunnon kohottaminen lenkkipolulta, mutta seura puuttuu? Tarvitsetko opastusta kuntosaliin vai oletko kokenut salilla kävijä joka kaipaa hieman motivaatiota tai tsemppiä salilla käymiseen?

Mikäli vastasit kyllä johonkin näistä, meillä on sinulle ratkaisu.

Kun sinulla on tavoite niin meillä on keinot. Personal Trainerimme kulkee kanssasi ja auttaa jaksamaan kohti tavoitettasi olkoon se millainen tahansa.  

Kysy lisää PT-palveluista

 tai

045 8020720 / Jenni.

Voit ottaa yhteyttä myös palautelomakkeemme kautta.

 

Lapsiparkki - Masku Gym on koko perheen liikuntakeskus

Tilava lapsiparkkimme on jäsenten käyttössä täysin ilmaiseksi. Siellä lapsesi saa rauhassa piirrellä ja leikkiä yhdessä muiden lasten tai lapsiparkin valvojan kanssa sillä aikaa kun äiti, isä tai vaikkapa molemmat ovat jumppaamassa tai kuntosalilla. 

Vilkkaina aikoina pyrimme noudattamaan kahden vuoden alaikärajaa turvallisuussyistä. Lapsen saa jättää lapsiparkkiin omalla vastuulla myös valvottujen aikojen ulkopuolella.

Lapsiparkin valvotut ajat näet etusivultamme.

Seurajoukkueet ja muut palvelut

Olemme parhaamme mukaan tukemassa urheiluseurojen monipuolista harjoittelua. Voimme räätälöidä seurajoukkueellesi omia ryhmäliikuntatunteja tai kuntosaliharjoittelumahdollisuuksia. Esimerkiksi cycling toimii Maskun Palloseuran edustusjoukkueen talvitreeninä. Kysy seurallesi sopivaa harjoittelumuotoa.

Voimme lisäksi vuokrata liikuntatilojamme omaan käyttöönne ilman ohjaajaa joko yhden tunnin ajaksi tai pidemmäksi kaudeksi.

Jäikö jotain uupumaan? Ota meihin yhteyttä ja kysy tarpeisiisi sopivia liikuntapalveluja.