Muut palvelumme

TyKy-päivät, personal trainer, lapsiparkki
ja muut palvelut sinun tarpeesi mukaan

Masku Gym tarjoaa mahdollisuuden juuri sinun tarpeisiisi räätälöityihin liikuntapalveluihin ja puitteisiin, joissa harjoittelun on tarkoitus olla mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Voimme järjestää yrityksille TyKy-päiviä, erikseen räätälöityjä tunteja seurajoukkueille tai vaikkapa oman painonhallintaryhmän yhdistyksellesi.

Kerro meille, miten haluat hyvinvointiasi parantaa - me annamme oman panoksemme kohti terveellisempiä elämäntapoja. Hyvin järjestetyt olosuhteet ja yksilöllisesti suunnitellut palvelut tukevat harjoitteluasi ja antavat parhaat mahdolliset lähtökohdat tavoitteisiin pääsemiseksi.

Palvelut yrityksesi toiveiden mukaan

Oletko kyllästynyt antamaan kasan liikuntaseteleitä vuosittain työntekijöiden käyttöön tietämättä mihin niitä oikeasti käytetään? Kun solmit kanssamme yhteistyösopimuksen, voit antaa työntekijöillesi mahdollisuuden käyttää liikuntapalveluitamme joko pelkästään kuntosalia käyttäen tai vaihtoehtoisesti salin lisäksi ryhmäliikuntatuntien käytön. Laskutus hoidetaan joko kokonaan suoraan yritykselle tai vaihtoehtoisesti työntekijä maksaa osan. 

Tarvittaessa järjestämme yrityksellenne oman ryhmäliikuntatunnin joko kertaluonteisesti tai jatkuvana TyKy- toimintana.

Personal Trainer -palvelut

Haluatko laihtua, lisätä lihaksia vai kiinteytyä? Tekisikö mielesi hieman saada vatsaa pois? Haluatko saada aikaiseksi kunnon remontin ja elämän helpommaksi? Vaivaako jatkuvat niska- ja hartiasäryt päivääsi tai yöuntasi? Tekisikö mielesi aloittaa kunnon kohottaminen lenkkipolulta, mutta seura puuttuu? Tarvitsetko opastusta kuntosaliin vai oletko kokenut salilla kävijä joka kaipaa hieman motivaatiota tai tsemppiä salilla käymiseen?

Mikäli vastasit kyllä johonkin näistä, meillä on sinulle ratkaisu.

Kun sinulla on tavoite niin meillä on keinot. Personal Trainerimme kulkee kanssasi ja auttaa jaksamaan kohti tavoitettasi olkoon se millainen tahansa.  

Kysy lisää PT-palveluista

Jenni Salonen 045 8020720 pt@maskugym.fi

Jussi Auramo 040 9312412   jussi@ptjussi.fi

Voit ottaa yhteyttä myös palautelomakkeemme kautta.

Lapsiparkki - Masku Gym on koko perheen liikuntakeskus

Tilava lapsiparkkimme on jäsenten käyttössä täysin ilmaiseksi. Siellä lapsesi saa rauhassa piirrellä ja leikkiä yhdessä muiden lasten tai lapsiparkin valvojan kanssa sillä aikaa kun äiti, isä tai vaikkapa molemmat ovat jumppaamassa tai kuntosalilla. 

Vilkkaina aikoina pyrimme noudattamaan kahden vuoden alaikärajaa turvallisuussyistä. Lapsen saa jättää lapsiparkkiin omalla vastuulla myös valvottujen aikojen ulkopuolella.

Lapsiparkin valvotut ajat näet etusivultamme.

Seurajoukkueet ja muut palvelut

Olemme parhaamme mukaan tukemassa urheiluseurojen monipuolista harjoittelua. Voimme räätälöidä seurajoukkueellesi omia ryhmäliikuntatunteja tai kuntosaliharjoittelumahdollisuuksia. Esimerkiksi cycling toimii Maskun Palloseuran edustusjoukkueen talvitreeninä. Kysy seurallesi sopivaa harjoittelumuotoa.

Voimme lisäksi vuokrata liikuntatilojamme omaan käyttöönne ilman ohjaajaa joko yhden tunnin ajaksi tai pidemmäksi kaudeksi.

Jäikö jotain uupumaan? Ota meihin yhteyttä ja kysy tarpeisiisi sopivia liikuntapalveluja.