Uusi vuosi, uudet kujeet?

20.12.2018

Uuden vuoden ryhmäliikuntakalenteri polkaistaan käyntiin loppiaisen jälkeen maanantaina 7.1.2019. Kevään ensimmäisen aikataulun näet tästä. Joulun pyhien jälkeen luvassa on taas enemmän ryhmäliikuntatunteja, myös lapsiparkissa on valvontaa neljänä iltana viikossa.

Kevään uutuutena paluun tekee Les Millsin BodyCombat - Aerobista treeni, josta saat sekä voimaa että energiaa. Eri kamppailulajeista tutut liikkeet kehittävät niin nopeutta, voimaa kuin kestävyyttäkin. Iskuja, potkuja ja lyöntejä energisen musiikin tahdissa.

Lisäksi uutuutena tulee Strength sekä Kurvit Kuntoon -tunnit. Strength on voimaa ja lihasmassaa lisäävä ryhmäliikuntatunti, jossa treenaat kuin salilla. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittää voimaominaisuuksiaan. Kurvit kuntoon on tehokas perusjumppa, joka muokkaa nimensä mukaisesti kurvit kuntoon. Alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokas lihaskuntotreeni keskivartalolle, pakaroille sekä ryhtilihaksille, lopuksi on vielä mukavia liikkuvuusharjoitteita.

Syksystä tuttu Aamutreeni on saanut uuden nimen, Energy! - Energiaa päivään monipuolisella koko vartalon treenillä. Tunti sisältää niin lihaskuntoa, sykkeennostoa sekä liikkuvuutta, eikä lainkaan askelkuvioita. Liikkeet tehdään oman kehon painolla sekä eri välineitä käyttäen omaan hyvään tahtiin. Hoi kahvakuulailijat ja miehet, kannattaa tulla kokeilemaan kyseistä tuntia.

Uusien tuntien lisäksi aikataulusta löytyy myös vanhat tutut suosikit (mm. Suomijumppa, Ladyjumppa, Lavis, Rvp, Cycling...). Kuulostaa hyvältä, eikö?

Energistä uutta vuotta 2019!