Magneettikortit painuvat historiaan, mutta palvelut paranevat!

13.04.2019

1.5.2019 siirrymme vaiheittain uuteen toiminnanohjausjärjestelmään johon on niputettu kulunvalvonta, ajanvarauskalenteri, asiakasrekisteri, kassajärjestelmä, laskutusjärjestelmä sekä verkkokauppa.

Jatkossa siis pystymme palvelemaan teitä entistä paremmin mm korttilatausten muodossa kun asiakas voi ostaa verkkokaupasta korttilatauksen ja se siirtyy viiveettä omalle kortille. Verkkokauppa aukeaa hieman viiveellä, mutta sinne on tarkoitus laittaa korttilatausten lisääksi myös PT- palvelut helposti saatavaksi.

Vanhat rakkaat Markon suunnittelemat jäsenkortit siirtyvät historiaan, ja jatkossa kulku ja leimaukset tapahtuvat avaimenperänä toimivalla NFC- kortilla.

Hiukan aikaa ollaan kahden eri järjestelmän kanssa ristissä, mutta 1.5.2019 lähtien vanhoihin magneettikortteihin EI ladata enää uusia käyntikertoja. Huomioikaa tämä tehdessänne korttilatauspyyntöjä sähköpostitse, eli ladataan kortti kyllä, mutta se ladataan ainoastaan uuteen "läpyskään"

Pyydämme asiakkailtamme kärsivällisyyttä muutoksen aikana. Vanhat jäsenyydet luonnollisesti jatkuvat ja kortit vaihdetaan veloituksetta uuteen läpyskään samalla kuin vanhat kortit kerätään pois.

Asiakastietojen luominen uuteen järjestelmään alkaa jo ensi viikolla. Huolehdithan että yhteystietosi on kunnossa.