010 281 9339 palvelu@maskugym.fi

Meillä on kaikki pinnat, laitteet, painot, taljat, kahvakuulat, jumppamatot yms.  käsitelty Palccoat® -menetelmällä tammikuussa 2021.

Palccoat® -pinnoite on tutkitusti erittäin tehokas tuhoamaan bakteereja ja viruksia ja siten antaa pitkäikäisen antimikrobisen suojan kaikille käsitellyille pinnoille.

Fotokatalyysi tappaa ja hajottaa haitalliset aineet pinnoitteeseen valon voimaalla 24/7. Mikro-organismit, kuten pahat hajut, lika, bakteerit, virukset, homeet ja kemialliset yhdisteet pilkkoutuvat valokatalyysin tuottamien happiradikaalien avulla hiilidioksidiksi ja vedeksi.

Myrkytön ja kemikaaliton nanopinnoite antaa pitkäaikaisen suojan viruksia ja haitallisia bakteereja vastaan. Pinnoite kestää jopa 10.000 pesukertaa.

Palccoat® valokatalyysipinnoitteella on koronan vuoksi pinnoitettu mm. Hong Kongin kansainvälisen lentokentän kaikki kosketuspinnat. Testituloksia on Palccoat® pinnoitteiden vaikutuksesta (H5N1, SARS, MRSA), jotka ovat tyypiltään samankaltaisia viruksia kun Covid -19.

MITEN Palccoat® SUOJAA BAKTEEREILTA JA VIRUKSILTA?

Mikro-organismeilla on negatiivinen varaus, kun taas TiO2: lla päällystetyllä pinnalla on positiivinen varaus. Tämä luo ”sähkömagneettisen” vetovoiman mikrobin ja käsitellyn pinnan välille. Kun kontakti on muodostettu, mikrobi hapettuu ja kuolee välittömästi.

Meillä kuntoilu niin kuntosalin puolella kuin ryhmäliikunnassa sekä spinningissä on siis erittäin turvallista, ja laitteiden käytön jälkeinen desinfiointi ei ole tarpeellista