010 281 9339 palvelu@maskugym.fi

Kuntosali – Turku ja lähikunnat

 

Masku Gymin kuntosali on tilava sali, jossa harjoittelet tehokkaasti laadukkailla Technogym-laitteilla. Helppokäyttöisillä laitteilla lämmittelet turvallisesti ja kehität eri lihasryhmiäsi.

Meille tullessasi sinun ei tarvitse olla kokenut salitreenaaja – me autamme sinua laitteiden käytössä ja oikeaoppisessa harjoittelussa. Monipuolisella välineistöllämme myös harjaantunutkin kuntoilija haastaa itsensä.

Kuntosaliharjoittelu on erinomainen keino lihaskunnon, liikkuvuuden ja aerobisen kunnon kehittämiseen. Saliharjoittelu sopii kaiken ikäisille aikuisille, myös iäkkäimmille kuntosali on erinomainen harjoittelumuoto. Voit itse määritellä tavoitteesi ja edetä kuntoilussa omaan tahtiisi.

Voit kysyä myös avuliaalta henkilökunnaltamme neuvoa treenaamiseen. Halutessasi laadimme sinulle oman, yksilöllisen saliohjelman, johon kuuluu myös ohjaus laitteiden käyttöön.

 

Jäsenyys

Kertaluonteinen maksu – oikeuttaa jäsenkorttina toimivaan kulkuavaimeen.
Oikeus 10- tai kuukausikortin sekä vuosikorttien ostoon kuntosalille tai ohjatuille tunneille.
Kuntosalin käyttö kulkuavaimella joka päivä klo 05.00-23.00.
Oikeus ennakkovaraukseen ohjatuille tunneille.

 

Jäsenten velvollisuudet

Jokaisesta vedosta kortinlukijaan, myös oven avaamisesta, jää jälki rekisteriimme. Myös tallentavasta videovalvonnasta seurataan salille kulkua. Tahallisen väärinkäytön ilmetessä kortista poistetaan kaikki käyntikerrat ja jäsenyys irtisanotaan välittömästi.
Muista kuitata käyntisi salin kortinlukijaan. Jos unohdat kuitenkin kuitata käyntisi, se voidaan tehdä myöhemmin henkilökunnan toimesta.
Kulkuavain on henkilökohtainen ja jäsenyys voidaan ottaa pois, mikäli jäsenkorttia lainataan toiselle henkilölle. Jäsenyyttä ei voi myydä tai luovuttaa kolmannelle osapuolelle.
Vastaanoton ollessa suljettuna ovista pääsee sisälle jäsenkortilla, johon on tallennettu käytettävissä olevat käyntikerrat. Jäsenen tulee huolehtia, että samalla ovenavauksella asiattomat eivät pääse sisään liikuntakeskukseen.

 

Kun keho voi hyvin, myös mieli lepää – tervetuloa salillemme!