Syksyn ryhmäliikunnasta löytyy jokaiselle jotakin

10.08.2017

Syksyn 2017 ryhmäliikunnasta löytyy jokaiselle jumppaajalle varmasti jotakin. Jokaiselle päivälle on pyritty rakentamaan sellainen kattaus, jotta vaihtoehdoista löytyisi aina eri tyyliset lajit joista valita oma päivän jumppa.  Lisäksi syksyn tullessa myös lapsiparkki on taas valvottuna maanantaista torstaihin. Muista myös arkiaamujen ryhmälikunnassa edulliset 5 euron kertamaksut!

Kovan treenaamisen ystäville suosittelemme esim. Les Mills BodyAttackia tai vaikka H.I.I.T - treeniä sunnuntai-illlassa. Kovaa ja kivaa ;)

Peruslihaskuntoa pääsee hyvin myös treenaamaan Les Mills BodyPump- tunnin lisäksi myös vaikka perinteisemmässä kahvakuulassa ja kannattaa myös tutustua Toiminnalliseen Treeniin. Näitä lajeja yhdistää myös se, että siellä keskitytään hyvinkin vahvasti vain omaan tekemiseen kuten myös sisäpyöräilyssä (cycling). Cycling -tuulissa puhaltaa hieman uusia tuulia kun mukaan omien hyvien tuntien rinnalle tulee Les Mills RPM. Cycling- tunnilla säädät itse vastuksen, eli tunti on juuri niin raskas kuin sen haluat olevan. Sopii siis mainiosti siis vasta-alkajalle kuin konkarillekin!

Perinteiset lattiajumpat jatkavat suosiossa, eikä syyttä. Mukavaa yhdessä tekemistä hyvässä porukassa innostavan ohjaajan kanssa ei ole koskaan liikaa. Perinteiset Reisi-Vatsa-Pakara, LadyJumppa, SuomiJumppa sekä SuomiStep -tunteja yhdistää ennenkaikkea hyvä fiilis ja yhdessä likkumisen ilo. Tanssillisesta puolesta vastaa erittäin suuren suosion saanut LAVIS.

Pehmeämmän puolen ystäville suosittelemme Les Mills BodyBalancea. Tämä TAi Chi;n Joogan ja Pilateksen liikkeistä koostuva tunti sopii kaikille ja on yllättävän tehokas.

Pari nostoa viikko-ohjelmasta... Kannattaa hyödyntää perjantain 30 minuutin venyttely, jonka tarjoamme kaikille joko salilla tai ryhmäliikunnassa käyneille ilmaiseksi. Eli yhdellä lipulla kaksi tuntia. Myös lauantaissa olevat 30 minuutin mittaiset Les Mills Vive, - CxWorX sekä - BodyBalance -tunneille saat osallistua yhdellä kertamaksulla. Muistathan varata paikkasi jokaiselle tunnille nettivarausjärjestelmästämme.

Oli tämänhetkinen kuntosi mikä tahansa, olet aina tervetullut mukaan. Jokainen tekee liikeet oman kykynsä mukaan ja jokainen liikkuu itselleen, ei ohjaajalle. Syksyn viikko-ohjelman löydät klikkaamalla TÄSTÄ . Tulosta itsellesi siihen jääkaapin seinään, kohta aloitetaan   ;)

 

- Marko -